Malzemeler
- Yarım Demet Maydanoz
- 2 Adet Yufka
- 150 Gr Lor Peyniri
- Kızartmak İçin Sıvıyağ
- Her yufka üçgen şeklinde 12 eş parçaya bölün.
- Maydonazlar temizleyin.
- Temizlenen maydanozları doğrayın.
- Doğranmış maydanoz ve peynir karıştırılarak iç harcını hazırlayın.
- Her üçgen yufkanın alt ucuna bir kaşık dolusu kadar peynir harcı yayın.
- Yufkanın kenarlarını malzeme dökülmemesi için içe doğru bükün ve rulo şeklinde sarın.
- Hazırlanan börekler kızgın yağda çevrilerek pişirin.
Afiyet Olsun
0 yorum:
Yorum yaparken;
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazımla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışınız.
3. Tarif göndermek için Tarif formu sayfasını kullanınız.
4. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için iletişim sayfasını kullanınız.