Malzemeler
- 500 Gr Tahin Helva
- 2 Tatlı Kaşığı Tereyağı
- 1 Yemek Kaşığı Limon Suyu
- 2 Çay Bardağı Süt
- Dövülmüş Fındık
Hazırlanışı
- Helvayı küp küp doğrayın.
- Doğranan helvayı bir kaba alın.
- Üzerine sütü, tereyağını ve limon suyunu ekleyip iyice çırpın.
- Güveç kaselerine hazırladığınız karışımdan dökün.
- Güveç kaselerini bir tepsiye dizin.
- Tepsiyi önceden ısıtılmış fırında 190 derece üzeri kızarana kadar pişirin.
- Pişen fırın helvayı sıcak olarak servis edin.
0 yorum:
Yorum yaparken;
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazımla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışınız.
3. Tarif göndermek için Tarif formu sayfasını kullanınız.
4. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için iletişim sayfasını kullanınız.