3 Ekim 2018 Çarşamba

İncir Tatlısı

İncir Tatlısı

Malzemeler

  • 1 Kg İncir
  • 1 Su Bardağı Toz Şeker
  • 1 Çay Bardağı Su
  • 2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
  • Kabuk Tarçın
Üzeri için
  • Dondurma
Yapılışı
  • İncirlerin uç kısımlarını kesin.
  • Fırın tepsisine incirleri dizin.
  • Üzerlerine kabuk tarçını kırın.
  • Toz şekeri incirlerin üzerine serpin.
  • Fırın tepsisini yağlı kağıt ile kapatın.
  • Önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında pişirin.
  • İncirler fırından çıktıktan sonra servis tabağına alın.
  • Yanında dondurma ile servis edebilirsiniz.
                               Afiyet Olsun

0 yorum:

Yorum yaparken;
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazımla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışınız.
3. Tarif göndermek için Tarif formu sayfasını kullanınız.
4. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için iletişim sayfasını kullanınız.