Malzemeler
- 200 Gr Petibör Bisküvi
- 1 Paket Çikolatalı Puding
- 2 Su Bardağı Süt
- 160 Gr Bitter Çikolata
- Hindistan Cevizi
- Toz Fıstık
Hazırlanışı
- Bir tencereye çikolatalı puding ve sütü koyun.
- Tencereyi ocağa alıp sürekli karıştırarak pişirin.
- Çikolataları kırıp benmari şeklinde eritin.
- Eriyen çikolataları hazırladığınız pudingin içine koyup karıştırın.
- Petibör bisküvileri ortadan ikiye kırın.
- Kare bir kaba önce bir kepçe yardımıyla biraz çikolatalı pudingi dökün.
- Üzerine bisküvileri koyun.
- En son kata puding gelecek şekilde bir kat puding bir kat bisküvi koyun.
- Malzemeler bitince kabı en az 2 saat buzdolabında dinlendirin.
- Dinlenen pastaları dilimleyin.
- Dilimlenen pastaların üzerine hindistan cevizi ve fıstık dökerek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun
Pratik bir tarife benziyor tam oğrenci isi 😁
YanıtlaSilEvet yapımı kolay olduğu için öğrenciler ve birden gelen misafirler için ideal
Sil