Malzemeler
- 1 Paket Margarin
- 1 Yumurta
- 1 Su Bardağı Toz Şeker
- 1 Paket Vanilin
- 1 Paket Kabartma Tozu
- Kakao
- Alabildiği kadar un
Hazırlanışı
- Bir kaba margarin, yumurta ve şekeri koyup karıştırın.
- Üzerine vanilya ve kabartma tozunu ekleyin.
- Sonra kaba azar azar un ekleyin.
- Güzelce yoğrularak kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin.
- Hamuru 10 dakika dinlendirin.
- Fırın tepsisine yağlı kağıt serin.
- Hamurun yarısını ayırın.
- Ayrılan hamurun içine kakao ekleyip yoğurun
- Kakaolu ve sade hamurdan fındık büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın.
- Yuvarladığımız parçaları birleştirin.
- Papatya şekli verilen hamurları yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
- Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 15 dakika pişirin.
- Kurabiyeleri fırından alıp soğumaya bırakın.
tadını bilmem ama görüntü mükemmel elinize sağlık
YanıtlaSilTeşekkür Ederim.Tadı da en az görüntüsü kadar güzeldir.
Sil