25 Nisan 2019 Perşembe

Kozalak Tatlısı

Kozalak Tatlısı

Malzemeler
  • Yarım Paket Margarin
  • 1 Paket Bitter Çikolata
  • 4 Su Bardağı Mısır Gevreği
  • 4 Yemek Kaşığı Bal
Üzeri İçin
  • Pudra Şekeri



Hazırlanışı
  • Bir sos tenceresine margarini koyup eritin.
  • Üzerine bitter çikolatayı ekleyip eriyene kadar karıştırmaya devam edin.
  • Çikolata eridikten sonra tencereye bal ekleyin.
  • En son tencereye mısır gevreklerini ekleyip iyice karıştırın.
  • Limon sıkacağının tersine karışımdan koyup bastırın.
  • Limon sıkacağının tersine koyduğumuz karışımı servis tabağına ters çevirerek çıkartın.
  • Servis tabağına çıkartılan kozalak tatlısının üzerine pudra şekeri serpip servis edebilirsiniz.
 Afiyet Olsun

16 yorum:

  1. Çok güzel ve pratik görünüyor. Paylaşımınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Cok nefis görünüyor 😊

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel gözüküyor , ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Tatlıya bayılan biri olarak bloğunuzun sıkı takipçisiyim bundan sonra 😅 Harika görünüyor, kesinlikle deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel gözüküyor elinize sağlık. Ben bitter çikolata yerine metro çikolata kullanıyordum. Bunu da deneyeceğim teşekkürler :) bende beklerim rek tik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Metro çikolatada olur ama reklam olmasın diye isim vermedim :)

      Sil
  6. Tadı bilmem de görüntü güzel gözüküyor

    YanıtlaSil
  7. Deneyip bir de tadına bakın Yusuf Bey :)
    Bence tadını da seveceksiniz

    YanıtlaSil
  8. Yazınızı çok beğendik. Sitenizi izliyoruz. Sizi de bekleriz.

    YanıtlaSil
  9. Görüntüsü harika, yapılışı pratik :)

    YanıtlaSil

Yorum yaparken;
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazımla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışınız.
3. Tarif göndermek için Tarif formu sayfasını kullanınız.
4. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için iletişim sayfasını kullanınız.