- Yarım Paket Margarin
- 1 Paket Bitter Çikolata
- 4 Su Bardağı Mısır Gevreği
- 4 Yemek Kaşığı Bal
Üzeri İçin
- Pudra Şekeri
Hazırlanışı
- Bir sos tenceresine margarini koyup eritin.
- Üzerine bitter çikolatayı ekleyip eriyene kadar karıştırmaya devam edin.
- Çikolata eridikten sonra tencereye bal ekleyin.
- En son tencereye mısır gevreklerini ekleyip iyice karıştırın.
- Limon sıkacağının tersine karışımdan koyup bastırın.
- Limon sıkacağının tersine koyduğumuz karışımı servis tabağına ters çevirerek çıkartın.
- Servis tabağına çıkartılan kozalak tatlısının üzerine pudra şekeri serpip servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun
Çok güzel ve pratik görünüyor. Paylaşımınız için teşekkürler.
YanıtlaSilTeşekkür Ederim Özge Hanım :)
SilCok nefis görünüyor 😊
YanıtlaSilTeşekkür Ederim Derya Hanım :)
SilÇok güzel gözüküyor , ellerinize sağlık.
YanıtlaSilTeşekkür Ederim Nevruz Bey :)
SilTatlıya bayılan biri olarak bloğunuzun sıkı takipçisiyim bundan sonra 😅 Harika görünüyor, kesinlikle deneyeceğim.
YanıtlaSilTeşekkür Ederim Aybüke Hanım :)
SilÇok güzel gözüküyor elinize sağlık. Ben bitter çikolata yerine metro çikolata kullanıyordum. Bunu da deneyeceğim teşekkürler :) bende beklerim rek tik :)
YanıtlaSilMetro çikolatada olur ama reklam olmasın diye isim vermedim :)
SilTadı bilmem de görüntü güzel gözüküyor
YanıtlaSilDeneyip bir de tadına bakın Yusuf Bey :)
YanıtlaSilBence tadını da seveceksiniz
Yazınızı çok beğendik. Sitenizi izliyoruz. Sizi de bekleriz.
YanıtlaSilTeşekkür Ederim :)
SilGörüntüsü harika, yapılışı pratik :)
YanıtlaSilTeşekkür Ederim Esra Hanım :)
Sil