Malzemeler
- Yarım Paket Margarin
 - 1 Su Bardağı Şeker
 - Yarım Çay Bardağı Antep Fıstığı
 - 1 Çay Bardağı Çekilmiş Fındık
 - 2 Su Bardağı Un
 - 2 Paket Vanilya
 - 1 Paket Kabartma Tozu
 - Yarım Fincan Su
 
Üzeri için
- Yeşil Gıda Boyası
 - Boncuk Şekerler
 
Yapılışı
- Bir kaba su, margarin ve şekeri koyup karıştırın.
 - Üzerine vanilya, kabartma tozu ve çekilmiş fındıkları ekleyip karıştırmaya devam edin.
 - Sonra kaba azar azar un ekleyip yoğurun.
 - Güzelce yoğrularak kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin.
 - Oluşan hamuru iki eşit parçaya bölün.
 - Hamurun bir parçasına çekilmiş antep fıstığını ilave edip yoğurun.
 - Fırın tepsisine yağlı kağıt serin.
 - Sade hamuru merdane yardımıyla açın.
 - Antep fıstıklı hamuru da merdaneyle açın.
 - Açılan sade hamurun üzerine açılmış antep fıstıklı hamuru koyun.
 - Oluşan hamuru çam ağacı kalıplarıyla kesip yağlanmış fırın tepsisine dizin.
 - Önceden ısıtılmış fırında 170 derecede 10 dakika pişirin.
 - Pişen bisküvileri soğuması için serin bir yere bırakın.
 - Soğuyan kurabiyelerin üzerine yeşil gıda boyasıyla çizgiler çizip üzerine boncuk şeker dökerek servis yapabilirsiniz.
 
Afiyet Olsun
çam ağaçları şekli güzel olmuş kurabiye sanırım ama görüntüden dolayı 1-2 tane fazla tüketilebilir sonuçta sunumda önemli saygılar.
YanıtlaSilNormal fıstıklı kurabiye ama dediğiniz gibi sunum her şeyi değiştiriyor :)
Sil