Malzemeler
- 1 Paket Milföy Hamuru
- 250 Gr Beyaz Peynir
- 1 Demet Maydanoz
Üzeri İçin
- 1 Yumurta Sarısı
- Susam
- Çörek Otu
Yapılışı
- Maydanozları ince ince kıyın.
- Bir kapta beyaz peynirini iyice ufalayın.
- Üzerine kıyılmış maydanozu ekleyin.
- Fırın tepsisine yağlı kağıt serin.
- Düz bir zemine milföy hamurunu açın.
- Açılmış milföy hamurunun ortasına iç harcı dökün.
- İç harcı dökülmüş milföy hamurunu üçgen şeklinde kapatın.
- Bütün milföyler bitene kadar bu işlemi tekrarlayın.
- Üçgen biçiminde kapanmış milföyleri yağlı kağıt serili tepsiye dizin.
- Tepsiye dizilen milföylerin üzerine bir fırça yardımıyla yumurta sarısını sürün.
- Yumurta sarısı sürülen milföylerin üzerine susam ve çörek otu dökün.
- Tepsiyi önceden ısıtılmış fırında 180 derece 20 dakika pişirin.
Afiyet Olsun
Eline sağlık..Çok güzel tema ve süper dizayn..Tarifler desen öyle..Başarıların devam etsin..
YanıtlaSilTeşekkür ederim Serhat Bey :)
YanıtlaSilÇOK LEZZETLİ GÖRÜNÜYOR. ELİNİZE SAĞLIK..
YanıtlaSilTeşekkür ederim Yasin Bey :)
YanıtlaSil