Malzemeler
- 1 Paket Yufka (6 Adet)
- 3 Yemek Kaşığı Sıvıyağ
- 300 Gr Kaşar Peynir
- 1 Demet Maydanoz
- Tuz
- Karabiber
Hazırlanışı
- Maydanozları ince ince kıyın.
- Kaşar peynirini rendeleyin.
- Bir kaba rendelenmiş kaşar peynirini ve kıyılmış maydanozu koyun.
- Üzerine tuz ve karabiber ekleyin.
- Düz bir zemine yufkaları açın.
- Açılmış yufkaların ortasına iç harcı dökün.
- İç harcı dökülmüş yufkayı kare şeklinde kapatın.
- Tavaya sıvıyağını döküp üzerine yufkayı koyun.
- Her iki tarafı da kızaran gözlemeyi tavadan alın.
- Tavadan alınan gözleme 5 dakika dinlendikten sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun
güzel blog.. iadei ziyarete geldim. sayfalarınızın takipciler butonuna tıkladım. sizde benim blogumda takipci olursanız sevinirim.. kolay gelsin..
YanıtlaSilTeşekkürler :)
SilMerhaba. Ben dert anası. Ziyaretinize geldim. Yemekleriniz çok güzel.
YanıtlaSilTeşekkürler :)
YanıtlaSilGözlemeyi yapmayı deniyeceğim
YanıtlaSilTeşekkür Ederim Harun Bey :)
SilCok severim. Elinize saglik 😊
YanıtlaSilTeşekkür Ederim Derya Hanım :)
SilAhmet bey güzel gözüküyor. elinize sağlık
YanıtlaSilTeşekkür Ederim Yusuf Bey :)
SilMerhaba Ahmet Bey iade-i ziyaret için geldim. Başarılar dilerim.
YanıtlaSilTeşekkür ederim Rabia Hanım :)
YanıtlaSilÇok güzel gorunuyor keşke olsa da yesek
YanıtlaSilÇok teşekkür ederim :)
YanıtlaSil