Malzemeler
- 1 Paket Kemalpaşa Tatlısı
Üzeri için
Şerbeti için- Fındık
- 3 Su Bardağı Toz Şeker
- 4 Su Bardağı Süt
Yapılışı
- 3 su bardağı şekeri ve 4 su bardağı sütü bir tencereye alarak kaynatın.
- Kaynayan tencerenin içine kemalpaşa tatlısını ekleyin.
- Kemalpaşalar yumuşayana kadar kaynatın.
- Yumuşayan tatlıları geniş bir kaba çıkarıp soğumaya bırakın.
- Soğuyan kemalpaşa tatlısının üzerine fıstık tozu döküp servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun
0 yorum:
Yorum yaparken;
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazımla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışınız.
3. Tarif göndermek için Tarif formu sayfasını kullanınız.
4. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için iletişim sayfasını kullanınız.