11 Kasım 2018 Pazar

Kemalpaşa Tatlısı

Kemalpaşa Tatlısı

Malzemeler
  • 1 Paket Kemalpaşa Tatlısı
Üzeri için
  • Toz Fıstık
Şerbeti için
  • 1 Kg Toz Şeker
  • 1 Lt Su
  • 1 Tatlı Kaşığı Limon Suyu



Yapılışı
  • 1 kilo şekeri ve 1 litre suyu bir tencereye alarak kaynatın.
  • Üzerine limon suyunu ekleyip birkaç dakika kaynatın.
  • Kaynayan şerbetin içine kemalpaşa tatlısını ekleyin.
  • Kemalpaşalar yumuşayana kadar kaynatın.
  • Yumuşayan tatlıları geniş bir kaba çıkarıp soğumaya bırakın.
  • Soğuyan kemalpaşa tatlısının üzerine fıstık tozu döküp servis edebilirsiniz.
                               Afiyet Olsun

0 yorum:

Yorum yaparken;
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazımla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışınız.
3. Tarif göndermek için Tarif formu sayfasını kullanınız.
4. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için iletişim sayfasını kullanınız.